Aansluiten op Bakkersweb
Om aan te sluiten op bakkersweb neemt u contact met Marc Vervaeck via volgende coördinaten:* tel: 0475 93 19 63
* email: marc@patisserie-vervaeck.be
Na overschrijving voor de gebruikerslicentie van 250 euro krijgt u een gebruikersnaam & wachtwoord toegestuurd die u 2 jaar toelating geven tot de toepassing.
De handleiding van de applicatie vindt u hier: handleiding
Bij eventuele vragen en/of problemen contacteert u eveneens Marc Vervaeck via bovenstaande coördinaten
Deze grondstoffen worden "vooraf" voor u ingeladen:
| afdekgelei ! |
| abrikozenpulp ! |
| alcohol ! |
| amaretto ! |
| ananasblokjes ! |
| bereidingsmiddel biscuit ! |
| bereidingsmiddel cake ! |
| bereidingsmiddel frostilux ! |
| bereidingsmiddel glutea ! |
| bereidingsmiddel mosaic krokant ! |
| bereidingsmiddel primax ! |
| bloem 000/ Edelweis! |
| bloem 10 granen ! |
| bloem 13 granen ! |
| bloem ardenois ! |
| bloem bush ! |
| bloem fitness ! |
| bloem Gemini ! |
| bloem haverzemelen ! |
| bloem helios ! |
| bloem lino ! |
| bloem maya ! |
| bloem multigranen 6+4 ! |
| bloem natural extra ! |
| bloem natural polder ! |
| bloem rogge ! |
| bloem spelt ! |
| bloem super ! |
| bloem venen ! |
| bloem voltarwe stenen ! |
| bloem yellow ! |
| bloem zwarte woud ! |
| boter caroteen ! |
| boter melkerij ! |
| boter tourage ! |
| cacaopoeder ! |
| chocolade 665 ! |
| chocolade 70-30-38 ! |
| chocolade 811 ! |
| chocolade 823 ! |
| chocolade druppels VH 9401 ! |
| chocolade Sao Thomé |
| chocolade split 4D ! |
| chocolade W2 ! |
| chocoladestaafjes ! |
| citroen |
| cocosrasp ! |
| cointreau ! |
| crèmepoeder ! |
| decor geplette tarwe ! |
| decorzaad expo ! |
| decorzaad havervlokken ! |
| decorzaad picco bello ! |
| eidooiers ! |
| eieren ! |
| eiwit ! |
| frambozen |
| frisiana |
| fruit blik abrikozen ! |
| fruit blik appelmoes ! |
| fruit blik peren ! |
| fruit blik zwarte kers ! |
| fruit puree ! |
| geconfijte kersen ! |
| gelatine ! |
| gist ! |
| luxa fresh gold |
| marsepein ! |
| melk ! |
| melkpoeder ! |
| noten amandelen ! |
| noten bresilienne ! |
| noten hazelnoten ! |
| noten walnoten ! |
| olympial ferment |
| papayablokjes ! |
| pistachepasta ! |
| platte kaas ! |
| praliné pasta ! |
| reuzel ! |
| rhum ! |
| rijstpap ! |
| room ! |
| suiker ! |
| suiker bloemsuiker ! |
| suiker cassonade ! |
| suiker fondant ! |
| suiker glucose ! |
| suiker parel ! |
| suiker siroop ! |
| suiker sneeuw ! |
| zonnebloemolie |
| zout ! |